Van Hyves naar WordPress

Heersers en Slaven. Nwo in het Verschiet. (hyperlink naar mijn Hyves-blog)

De heersers van de Nieuwe Wereld Orde met haar volgzame en slaafse dienaren

Het alziend oog, het oog van Horus

Dat we dit ‘oog’ steeds vaker zullen zien opduiken heeft ermee te maken dat ‘men’ (= diegenen die achter de controle maatschappij zitten = Illuminati), ons hiermee programmeren.

Dit heet conditioneren en d.w.z. doordat je stelselmatig telkens opnieuw met dezelfde afbeeldingen of bewoordingen geconfronteerd wordt, het ahw de gewoonste zaak van de wereld wordt. Het wordt je met de paplepel ingegoten en er is geen haan die er naar kraait. Doordat je ermee opgroeit wordt het vertrouwen gewekt. Dit is zo’n subtiele manier van programmeren dat je het nog niet eens in de gaten hebt; en de kwaaie praktijken die er achter zitten zul je al helemaal niet zien, tenzij God je de ogen opent!
Dit conditioneren is een onderdeel van de voorbereiding op de komst van de antichrist en een totalitaire ‘politie’-staat. 9/11/2001 heeft de wereld veranderd. Zij is sinds die dag niet meer hetzelfde. De Duisternis liet zich toen open en bloot zien wat nu alleen nog maar erger zal worden. Er is een wereld van angst gecreëerd (de zekerheid dat je veilig en rustig op straat rond kunt lopen is het volk weggenomen) en daar wordt heel handig op ingespeeld; de mens heeft behoefte aan veiligheid. En die komt er… althans dat denkt ‘men’ (= de argeloze burger). Meer politie, regeringen die gaan samenwerken, denk aan een verenigd Europa. Ze beloven er alles aan te doen om de terroristen te pakken…
De rest is bekend denk ik: paspoorten met vingerafdruk en biometrische gegevens en weet ik wat nog meer, met uiteindelijk de Veri-chip.
De werkelijke achtergronden van de huidige wereldpolitiek met haar globalistische machtsstructuren is in staat tot het scheppen van [b]de perfecte menselijke slaaf.

http://thevoiceofnwo.hyves.nl NWO Radio: “The Voice Of NWO”
http://thevoiceofnwo.hyves.nl/blog/29152666/The_Voice_Of_NWO_Laatste_Updates/-DVC/?pageid=5KY2YU74J0SOO0W4K Update Radioprogramma
http://wakkereonderwerpen.hyves.nl Nieuwe Wakkere Onderwerpen Hyves

Advertenties

Een gedachte over “Van Hyves naar WordPress

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s